Zomerstop: Bezoekerscentrum Randstad 380 kV
Delen via:   

De zomer is weer aangebroken en dat betekent dat veel mensen lekker op vakantie gaan. Ook bij het project Randstad 380 kV. Daarom is het informatiecentrum Randstad 380 kV van maandag 16 juli tot en met vrijdag 17 augustus gesloten. Vanaf maandag 20 augustus bent u weer van harte welkom op dinsdag-, woensdag en donderdagmiddag tussen 13 uur - 17 uur op de Bospolder 11 in Leiderdorp (bij de afslag A4) of op afspraak.

Iedereen die meer wil weten over de plannen en ontwikkelingen rondom het project Randstad 380 kV Noordring is van harte welkom in het informatiecentrum in Leiderdorp. Hier staan medewerkers van TenneT klaar om u aan de hand van een maquette precies te laten zien waar de komende tijd gewerkt wordt. Ook kunnen zij de bouwwerkzaamheden aan de hand van verschillende filmpjes en materialen toelichten. En vanaf de uitkijktoren van het informatiecentrum kunt u een groot deel van het werkgebied tussen Hazerswoude-Dorp en Leiderdorp bekijken.

Adres en openingstijden
Op dinsdag-, woensdag en donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht met vragen over het project Randstad 380 kV in het informatiecentrum bij de afslag Hoogmade op de A4. Het adres is:

Informatiecentrum Randstad 380 kV Noordring
Bospolder 11
2353 XZ Leiderdorp

Telefoon en email
Lukt het u niet om langs te komen? Geen probleem. U kunt uw vragen ook telefonisch aan ons stellen via ons klantcontactcentrum (026 373 3239) of digitaal via het contactformulier op deze site. Ook kunt u een email sturen naar info@randstad380kv.nl. Meer informatie over het project is daarnaast te vinden op Facebook: facebook.com/RandstadNoordring.