Kies je favoriete speeltoestel!

14 / 07 / 2017

De afgelopen tijd heeft TenneT heel hard gewerkt langs de IJtocht. We hebben veel gegraven en nieuwe hoogspanningskabels in de grond gelegd. Om dit werk te kunnen doen, heeft de gemeente Haarlemmermeer de speeltoestellen, die op het veldje langs de IJtocht stonden, tijdelijk opgeslagen. Nu het werk bijna klaar is kunnen de speeltoestellen weer terugkomen!

Stemmen

Drie toestellen worden door de gemeente opgeknapt. TenneT plaatst een vierde speeltoestel. Om er zeker van te zijn dat het een speeltoestel is dat de goedkeuring van de toekomstige gebruikers kan wegdragen, is de hulp ingeroepen van alle kinderen uit de wijk Floriande. Via een speciale website www.randstad380kv-noordring.nl/overige-pagina-s/speeltoestel kunnen zij tot 18 augustus aangeven wat hun favoriete speeltoestel is. De kinderen hebben de keuze uit drie verschillende toestellen.

Deze zomer nog!

Aan het eind van de zomer wordt de uitslag bekend gemaakt via deze website en via de Facebookpagina www.facebook.com/RandstadNoordring. De toestellen worden deze zomer nog teruggeplaatst langs de IJtocht.

De speeltoestellen waaruit gekozen kan worden. Stemmen kan (tot 1 augustus) hier.